Siirry suoraan sisältöön

Yleisesti palveluistani

Yleisesti palveluistani

Kovaa tutkimustietoa pehmeässä paketissa

Tutkittuja aivotyökaluja, joilla ajatustyöläisen digiaivoihin asennetaan tehokkaampi ja luovempi, mutta samalla myös terveempi ja tunneälyisempi ohjelmistopäivitys.

Vuoden 2023 tavoitteeni

Kenelle?

”Tulevaisuuden aivot”-koulutukset ja työpajat soveltuvat erinomaisesti tietotyöläisille, joiden työ pitää sisällään vaativaa ajatustyötä.

Koulutukset pureutuvat tuoreimpaan neurotieteelliseen, liikuntalääketieteelliseen sekä psykologiseen luovuustutkimustietoon, jotka tarjoilen nyt ainutlaatuisen tiiviissä ja käytännönläheisessä aivotietopaketissa.

Miksi koulutus tai työpaja?

Aivojen terveyteen panostaminen todella kannattaa, sillä yhä useammalle ihmiselle maksetaan ajattelusta. Luovuus, työn tehokkuus, harkittu päätöksenteko sekä työntekijöiden hyvinvointi ovatkin tutkitusti organisaatioiden menestyksen kulmakiviä.

Digiaika haastaa luolaihmisen aivojamme täysin uudenlaisilla tavoilla: tulevaisuudessa vieläkin uhmakkaammin. Lisäksi korona-aika on asettanut aivomme uudenlaisiin sosiaalisiin, psyykkisiin ja fyysisiin ympäristöihin. Eristäytyneisyys ja etätyö ovatkin muokanneet niin kanssakäymistämme kuin työskentelytapojamme.

Näistä syistä aivojemme käyttöjärjestelmä alkaa käydä valitettavan hitaaksi, hauraaksi ja epäluotettavaksi.

On päivityksen aika.

Koulutusteni aivotyökaluja:

  1. Miten hallitset aivojesi rasittuneisuutta ja ylikuormittumista päivästä toiseen
  2. Kuinka otat täyden hyödyn rajallisista ajattelun resursseistasi
  3. Miksi keskittyminen on niin vaikeaa, ja kuinka häiriötekijät hallitaan tehokkaimmin
  4. Millainen on ihanteellinen vireystila ja kuinka se saavutetaan
  5. Kuinka pitää mieli tyynenä kaikissa tilanteissa, jolloin voit luottaa siihen, että teet harkittuja päätöksiä joka hetkessä
  6. Millaisilla strategioilla voit sujuvoittaa muiden kanssa työskentelyä
  7. Miksi palautteen antaminen on niin vaikeaa ja kuinka tehdä siitä helpompaa
  8. Kuinka muokata tehokkaasti muiden ihmisten käyttäytymistä
  9. Miten aivojen toimintaa ymmärtämällä voit kehittää luovan ajattelun taitojasi
  10. Kuinka liikunnalla edistetään aivojen suorituskykyä, luovaa ajattelua ja aivoterveyttä

Tuoretta tutkimustietoa helposti sulateltavassa paketissa.

Palveluissani yhdistyy vahva tieteellinen osaaminen sekä ainutlaatuiset teemat, jotka ovat vasta viime vuosina alkaneet nousta pinnalle niin psykologian kuin neurotieteen parissa.

Tavoitteenani ei ole aivopestä sinua hölynpölyllä, vaan tarjota aidosti toimivia työkaluja aivoterveyden ja ajattelutaitojen virittämiseksi.

Yrityksille suunnatut koulutukseni muotoilen aina organisaation tarpeiden mukaisesti: kerrot vain, mitkä aiheista sinua kiinnostavat, niin saat varsin yksityiskohtaisen esitysrungon etukäteen tarkasteltavaksi.

Haluaisitko minut paikan päälle vai pidetäänkö etätapahtuma koko työporukalle? Kumpikin onnistuu!

Ota siis yhteyttä ja kerro hieman organisaatiostasi. Minä palailen ehdotuksen kera asiaan!

Miten aivojen päivitysversio toimii?

Aivoja voidaan tutkitusti päivittää neljällä olennaisella tavalla: tehokkuutta optimoimalla, luovuutta lisäämällä, aivoterveyttä kohentamalla sekä tunneälyä edistämällä.

Monimutkaisten päätösten tekeminen ja uusien ongelmien jatkuva ratkominen ovat erittäin kuluttavia askareita, sillä tietyt biologiset tekijät pyrkivät rajoittamaan aivojemme käyttöjärjestelmän korkeinta suorituskykyä.

Tehokkaimpia tutkittuja tapoja kehittää ajattelumme, hallita käyttäytymistämme sekä lisätä suorituskykyämme onkin ymmärtää nämä rajoitteet.

Päivitetty versio toimiikin vanhaa paremmin juuri tästä keskeisestä syystä – kun ymmärrät aivojesi toimintaa paremmin, on sinulla tutkitusti vaikuttavampia uusia strategioita päivittäisen työskentelysi tehostamiseksi.

Parasta uudessa versiossa on, että sen latausaika on välitön: uudet opit voidaan ottaa suoraan käyttöön ja niiden vaikutus näkyy välittömästi!