Aivopalveluni yksityisille

Sinulle, joka haluat virittää aivojen terveyttä ja suorituskykyä.

”Tulevaisuuden suorituskykyiset ja luovat aivot”-koulutukset jatkuvat taas kesän jälkeen. Kyseessä on kahden päivän tehokoulutus, jossa saat tutkittuja aivotyökaluja tehokkaan työpäivän suunnitteluun. Ei niitä samoja perusjuttuja, vaan jotain paljon enemmän! 

Ilmoittautuminen ei vielä käynnissä.

"Tulevaisuuden suorituskykyiset ja luovat aivot"-koulutukset

Haluaisitko tietää, miten tehokas työpäivä tulisi aivojen näkökulmasta suunnitella? Miten päivä tulisi aloittaa, jotta vireystila ja päätöksentekokyky pysyvät korkealla? Miten päivä tulisi lopettaa, jotta positiivinen työkierre saadaan aikaiseksi? Ja mitä kaikkea tuossa välissä olisi syytä ottaa huomioon, jotta sekä oikeat rutiinit että tehokkaat aivotyökalut siirtyvät osaksi arkea. 

Järjestän rajallisen määrän viikonloppukoulutuksia elokuun 2021 aikana. Koulutus jakautuu kahdelle päivälle (la & su) ja kummankin koulutuspäivän kesto on 2,5h. Kaikki koulutukset järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena (Zoom).

Tulevat koulutukset elokuussa seuraavina ajankohtina:

  • 7.–8.8 klo 10–12.30 (molempina päivinä)
  • 14.–15.8 klo 10–12.30 (molempina päivinä) 

Yllä oleviin koulutuspäiviin ilmoittautuminen ei ole vielä käynnissä. Hinnat ja ilmoittautumisohjeet löytyvät sivun lopusta. 

 

Koulutus sopii sinulle, jonka työ sisältää:

01.

Asiantuntija- tai esihenkilötyötä

Opit suunnittelemaan työpäiväsi järkevämmin ja hallitsemaan informaatiotulvaa. Opit priorisoimaan asioita ja edistämään työnteon mielekkyyttä.

02.

Tiimien- ja projektien johtamista

Opit johtamaan aivojesi rajallisia resursseja ja tekemään parempia tietoisia päätöksiä päivittäin.

03.

Artistista luovuutta

Opit työskentelemään syventyneemmin ja tehokkaammin sekä kehittämään luovan ajattelun taitojasi aivojesi toimintaa ymmärtämällä.

04.

Yrittäjyyttä

Opit hallitsemaan aivojesi rasittuneisuutta ja ylikuormittumista päivästä toiseen sekä kohentamaan aivoterveyttä hyvillä tietoisilla valinnoilla

05.

Myyntityötä

Opit strategioita, joilla pärjäät paineen alla tehokkaammin. Opit elvyttämään keskittymiskykyäsi sekä kehittämään muistisi toimintaa.

06.

Innovointia ja haastavaa ongelmanratkaisua

Opit säätelemään omaa ihanteellista vireystilaasi sekä hallitsemaan niin sisäistä kuin ulkoista tarkkaavuuttasi luovien oivallusten edesauttamiseksi.

Mitä kustantaa?

  • Viikonloppukoulutuksen hinta on yhteensä 89€.
  • Kaveripaketin (2hlö) voi hankkia hintaan 150€
  • Pienryhmäpaketin A (3hlö) hintaan 220€
  • Pienryhmäpaketin B (4hlö) hintaan 280€

Kaikki hinnat sisältävät AVL 24%. Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoita valitsemasi ajankohta, nimesi ja yhteystietosi (yritykset: myös y-tunnus ja osoite sekä verkkolaskutuksen halutetessasi myös verkkolaskutustiedot). 

Saat lähempänä tilaisuutta vastaussähköpostin, josta löydät koulutuspäivien tarkemman sisällön. Laskun toimitan koulutuksen jälkeen.

* Kaikki osallistujat saavat linkin viikonlopun koulutustallenteisiin.

The Brain is Wider than the Sky

– Emily Dickinson –

Ilmoittaudun koulutukseen