Penni ajatuksistasi.

”Tulevaisuuden aivot”-koulutukset yksityisille löydät täältä.

Sinulle, joka haluat virittää aivojesi terveyttä ja suorituskykyä tutkitulla tiedolla.

Ei niitä samoja perusjuttuja, vaan jotain paljon enemmän! 

Kenelle?

Haluaisitko tietää, miten tehokas työpäivä tulisi aivojen näkökulmasta suunnitella? Miten päivä tulisi aloittaa, jotta vireystila ja päätöksentekokyky pysyvät korkealla? Miten päivä tulisi lopettaa, jotta positiivinen työkierre saadaan aikaiseksi? Ja mitä kaikkea tuossa välissä olisi syytä ottaa huomioon, jotta sekä oikeat rutiinit että tehokkaat aivotyökalut siirtyvät osaksi arkea. 

Missä ja milloin?

Järjestän vuodessa rajallisen määrän etäkoulutuksia niin yksityisille kuin pienryhmille.  Koulutusteni ajankohdat ja sisällöt syntyvät usein lennosta, muun työtilanteen salliessa, ja informoinkin niistä yleensä n. 1kk ennen koulutusta.

Mikäli sopivaa koulutusta ei ole juuri nyt saatavilla, mutta haluat kuulla ensimmäisten joukossa tulevista sisällöistä, niin laitathan rohkeasti viestiä yhteydenottolomakkeen kautta: kirjoita viestiin ”haluaisin saada lisätietoa tulevista koulutuksista”, niin minä palailen asiaan.

Koulutus sopii sinulle, jonka työ sisältää:

01.

Asiantuntija- tai esihenkilötyötä

Opit suunnittelemaan työpäiväsi järkevämmin ja hallitsemaan informaatiotulvaa. Opit priorisoimaan asioita ja edistämään työnteon mielekkyyttä.

02.

Tiimien- ja projektien johtamista

Opit johtamaan aivojesi rajallisia resursseja ja tekemään parempia tietoisia päätöksiä päivittäin.

03.

Artistista luovuutta

Opit työskentelemään syventyneemmin ja tehokkaammin sekä kehittämään luovan ajattelun taitojasi aivojesi toimintaa ymmärtämällä.

04.

Yrittäjyyttä

Opit hallitsemaan aivojesi rasittuneisuutta ja ylikuormittumista päivästä toiseen sekä kohentamaan aivoterveyttä hyvillä tietoisilla valinnoilla

05.

Myyntityötä

Opit strategioita, joilla pärjäät paineen alla tehokkaammin. Opit elvyttämään keskittymiskykyäsi sekä kehittämään muistisi toimintaa.

06.

Innovointia ja haastavaa ongelmanratkaisua

Opit säätelemään omaa ihanteellista vireystilaasi sekä hallitsemaan niin sisäistä kuin ulkoista tarkkaavuuttasi luovien oivallusten edesauttamiseksi.

Tulevat koulutukset

Tulevista koulutuksista tiedotetaan tällä sivulla.

Ota yhteyttä alta löytyvän lomakkeen kautta, jos haluat saada tietoa koulutuksista ensimmäisten joukossa.

Haluan saada lisätietoa koulutuksista.